BUILDING COLOURS © 2016 |  DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | ARTDUSTRIES

+31 6 466 151 80

verkoop@buildingcolours.nl

KvK 17198997

Building Colours Interiors

Ooipoortstraat 15

6981 DS  Doesburg

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag

van 10.00 - 17.00 uur

In 2011 hebben we ons huis verbouwd en nog dagelijks genieten wij van het resultaat van het interieuradvies van Dymph bij Building Colours.

 

Het was onze wens om bij de renovatie trouw te blijven aan de stijl van ons Jugendstilpand. Onze persoonlijke voorkeuren en de eisen van een oud stadsmonument heeft Dymph uitstekend kunnen vertalen naar gebruik van authentieke kleuren, materialen en sferen. Zij wist goed naar ons te luisteren en ze was tegelijkertijd kritisch en praktisch.

 

Zo heeft ze in onze verouderde, kleine badkamer efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte. Door slimme aanpassingen en een andere indeling lijkt de badkamer nu groter.

 

Het kleuradvies voor de wanden in woonkamer, serre, keuken en hal was verrassend, gewaagd en gefundeerd. Wij konden ons van tevoren moeilijk voorstellen hoe grote muurvlakken in onze voorkeurskleuren zouden overkomen. We vertrouwden op de ervaring en know-how van Building Colours en we krijgen over het resultaat vaak complimenten van familie en vrienden.

 

We hebben de samenwerking als professioneel, persoonlijk en plezierig ervaren.

Nogmaals dank voor de goede begeleiding bij het optimaliseren van ons huis!

 

Klik hier voor de bijbehorende portfolio