BUILDING COLOURS © 2016 |  DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | ARTDUSTRIES

+31 6 466 151 80

verkoop@buildingcolours.nl

KvK 17198997

Building Colours Interiors

Ooipoortstraat 15

6981 DS  Doesburg

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag

van 10.00 - 17.00 uur

disclaimer

Disclaimer

Building Colours verleent u hierbij toegang tot www.buildingcolours.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Building Colours en derden zijn aangeleverd. Building Colours behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte Building Colours.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Building Colours heeft de content met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden. Building Colours is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Building Colours. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Building Colours.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Contact

verkoop@buildingcolours.nl